Un portal, un canal de Internet.
Cada domini es semblant a un canal de televisio catalana en el sentit de cada portal es com si fos el equivalent a un canal de televisio.
Portals de temes concrets i de alt standing comprats la mayoria el 1999 i altres en el mercat secundari. 
La majoria d'aquests portals son amb la EXTENSIÓ COM que es la mes prestigiosa e INTERNACIONALMENT CONEGUDA, i li segueix la ORG, NET i INFO. 
El potencial d'aquests portals es enorme i el Internet cada dia va mes en alça i la gent i les empreses necesiten d'aquest canals. 
Les empreses i al gent esta disposada a pagar especialment per aquests portqals tan concrets i que son tan sofisticats, intuitius I FACIL DE RECORDAR.
Internet i portals es lo que esta de moda avui. La valoracio d'aquest portofolio va en aument. Fa nomes uns tres anys, les valoracions eren molt i molt mes baixes. Avui les valoracions a godaddy.com cada dia son mes altes, i encara falta molt per tocar sostre, doncs Internet i portals encara es un terreny nou. La extensio COM es molt valorada, doncs es la preferida de les empreses, i dona confianca, prestigi i es comercial.
Cada dia es venen portals. Aquest mes de janer 2020 se ha venut results.com per $264.000. Podreu veure la llista dels portals que mes cars es venen cada mes a dnjournal.com

© Copyright 2020 - DominisCatalans.com - All Rights Reserved
Si una empresa ven taronges, quin canal pot tenir millor, mes descriptiu, facil de recordar, mes comercial i publicitari que taronges.com?. Si es venen taronges de calitat i el servei es bo, es fara un bon us del portal. Si a la furgoneta de reparticio i posen en lletres grans: TARONGES.COM, dona confiaça i es molt bona publicitat. Els bons noms intuitius cada dia van mes buscats, especialment amb la extensio COM que es la mes popular i comercial.
IDEES I NOUS CONCEPTES PER AJUDAR A EMPRESES A CREIXER EN EL 2020
Bons portals poden oferir-li una gran rendibilitat a mig i llarg termini ja que hi ha cada vegada menys noms de portal premium disponibles, de manera que pot multiplicar el preu de revenda (especialment si decideix desenvolupar-lo amb algun tipus de contingut i posicionar-lo entre els Primeres posicions de Google o un altre motor de cerca per les paraules clau de la teva empresa o propòsit). Algunes vendes realitzades durant aquests últims anys:
INVERSIÓ
Quan ens informi a nosaltres de quin portal esta interessat, nosaltres li obrirem un transacció en Escrow.com, empresa lider de completa proteccio per transaccions. Escrow.com  es posarà en contacte amb vostè, perquè vostè els faci el pagament a ells. En escrow.com guarden els seus diners fins que vostè ha rebut el seu portal. 

Tan aviat escrow.com ens avisin que han rebut el pagament, nosaltres li enviarem a vostè el codo que li demanarà el seu registrador (godaddy.com, nominalia.com, networksolutions.com, etc.) perquè vostè pugui importar el portal al seu compte.

Tan aviat el portal hagui estat transferit al seu compte, escrow.com ens enviara els diners a nosaltres.

El procés de transferència és molt senzill, però si és la primera vegada i té dubtes, nosaltres li serem d'ajuda en tot moment.
Instruccions d'com comprar i pagar el seu domini
Si esta interesat en comprar, pot enviar-nos un e-mail a  hdomain@mail.com  per fer-nos saber en quin portal o portals esta interesat.
Per les vendes fem servir escrow.com
PODEN CONTACTARNOS A AQUEST EMAIL:
hdomain@mail.com
PAGINA PRINCIPAL